• Fri frakt över 1200kr
  • Betala med Swish eller faktura
  • Öppet köp
  • Erfarenhet sedan 1987

Behöver du hjälp? Fyll i formuläret nedan

Vi svarar normalt inom 24 timmar. Under större kampanjer kan svartiden vara längre. Frågor om kopplingar och tvättsystem? Skicka gärna med en utförlig förklaring på vad du vill ha hjälp med samt vilken modell av högtryckstvätt du har samt övriga tillbehör. Du har väl inte missat alla våra guider om både produkter och tvättsystem? Kika våran guide sida

Telefonsupport

Mailadress: info@bilvardsbutiken.se
Tel - 0278 121 20
Vardagar Mån-Fre 
13:30-15:00

Butiken i Bollnäs öppettider

Som dem flesta bollnäsbor vet så har ATV Butiken tagit över våran butik som återförsäljare. Vi sitter i samma byggnad som dem så funderar ni något är det bara att fråga efter någon av oss så kommer vi ut och hjälper er.

OBS! Vi har inte samma utbud i butiken som på hemsidan, kontakta därför oss innan för att se om det du söker efter finns i Bollnäs! (Detta för att vårt webblager ligger i Sundsvall)

ATV Butikens öppettider
Vardagar Mån-Fre kl 10-17 / Lör kl 11-13


Vi som driver Bilvårdsbutiken

Elin

Har hand om content och vårt ansikte utåt! Kreativ och brinner för bilvård! Riktigt bra framför och bakom kameran!

Anders

Grundare och VD över företaget. Utvecklar och tappar upp produkter. Men även affärsrelationer och annat viktigt en VD gör 

Pär

Har han om bokföring, inköp och administrativt. Men även en del upptappning. 

Riksbud

Vårt webblager som Riksbud sköter, oftast kallat hjärtat i en e-handels verksamhet. De är dem som lagerhåller våra produkter men ser även till så att leveranser blir korrekt!